ΆΡΧΩΝ   ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΣ  της  Μ. τ. Χ. Ε.

 

Ιωάννης Χαριατίδης - Αρχων Λαμπαδάριος της Αγίας και Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 1997 29 Μαρτίου 1997 - Ημέρα σταθμός στη ζωή του Άρχοντος. Ημέρα επιβράβευσις των κόπων μιάς ζωής μέσα και έξω από το Οικ. Πατριαρχείον. Ο Άρχων μαζί με τον αείμνηστον π. Παναγιώτην Τσινάρα, από τις μεγαλύτερες μορφές που ανέδειξε τον προηγούμενο αιώνα το Οικ. Πατριαρχείον Κωνσταντινουπόλεως.
Άγιος Αθανάσιος - ΤΑΤΑΥΛΑ 1951 - Περιφορά της εικόνος του Αγίου Αθανασίου. Όπισθεν των Κανοναρχών διακρίνεται ο Άρχων Ι. Χαριατίδης. Αριστερόν Αναλόγιον του πανσέπτου Πατρ. Ναού. Διακρίνουμε τον Άρχοντα μαζί  με τον αείμνηστον π. Παναγιώτην Τσινάρα, 24 Φεβρουαρίου 1991 - Ως Α΄Δομέστικος του Θρόνου με Αρχ. Πρωτ. τον κ. Λεωνίδαν Αστέρην και τα υπόλοιπα μέλη του Δεξιού χορού.
Αίθουσα Α.Σ.Πέρα. 21/1/1962 - Ο Ι. Χαριατίδης ως μέλος της Χορωδίας του Συνδέσμου Μουσικοφίλων Κψν/πόλεως. Χοράρχης ο αείμνηστος Αρχ. Θρασ. Στανίτσας -  Διακρίνονται επίσης ο Β. Νικολαϊδης, ο Ν. Δανιηλίδης, ο Χοράρχης μας Δ. Παϊκόπουλος, ο Ν.Ιωσηφίδης,ο Ανδ. Πετρόχειλος κ.α. ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΙΑΤΙΔΗΣ 
Αρχ. Λαμπαδάριος 
της Μ. Χ. Ε.
Ο Αρχ. Λαμπαδάριος κ. Ιωάννης Χαριατίδης και οι συνεργάτες του ενώ ψάλλουν ύμνους των Τριών Ιεραρχών εις τον Πάνσεπτον Πατρ. Ναόν. 30/1/1997
3/12/1972 - Για πάρα πολλά χρόνια δίπλα στον Αρχ. Πρωτ. της Μ. του Χ. Ε. Βασ. Νικολαϊδην , ως Α΄ Δομέστικος του Οικ. Πατριαρχείου. Ταταύλα - 27/2/1949 - Ο νέος τότε Προκαθήμενος της Μ. του Χ. Ε. Αθηναγόρας ο Α΄ εις τον Θρόνον.  Τον Δεξιόν χορόν διευθύνει ο Αρχ. Πρωτ. αείμνηστος Κων. Πρίγγος Ταταύλα - 27/2/1949 - Τον Δεξιόν χορόν διευθύνει ο Αρχ. Λαμπαδάριος αείμνηστος Θρασ. Στανίτσας.

 

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα

Επιστροφή στα Περιεχόμενα